Personal Training

Wat doet Mijn Personal Trainer?

Jouw personal trainer begeleidt jou tijdens het hele traject om het beste uit jezelf te halen.

Training

Bewegen is goed voor je, maar simpelweg bewegen brengt je niet altijd dichter bij je doelen. Met een Personal Trainer train je resultaatgericht binnen je eigen grenzen. Zodat je snel progressie boekt, in plaats van maanden of soms jaren te trainen zonder resultaat.

Voeding

Of jij nu wil afvallen, spiermassa wilt aankomen of gezonder wil worden: voeding speelt een grote rol. Onze voedingsadviezen zijn persoonlijk, maar vooral praktisch. We geven tips en adviezen die je wél kunt volhouden. Zodat jij je doel niet alleen behaalt, maar ook behoudt.

Motivatie

Jouw resultaten zijn niet afhankelijk van wat je vandaag doet. Je doel(en) bereik én behoud jij door de juiste gewoontes aan te leren. Voor het creëren van nieuwe gewoontes heb je motivatie nodig. De trainers van Mijn personal trainer geven jou praktische en mentale steun, zodat jij het beter kunt volhouden.

Voor wie?

Personal training voor vrouwen

Je kent het wel, weer een nieuwe hype om in no-time de kilo’s eraf te laten vliegen. Helaas is dit vaak niet reëel of blijvend resultaat. Wij bieden vrouwen een met blijvend resultaat door niet alleen de voeding aan te passen, maar ook de lifestyle te verbeteren. In verwachting? Gefeliciteerd, maar dit is natuurlijk geen excuus om niet te sporten. Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden om te sporten tijdens de zwangerschap. Wij zijn beide gecertificeerd in ‘zwanger & fit’ training. Dus wil jij je fitter voelen tijdens de zwangerschap, sneller herstellen erna en minder snel moe worden dan helpen wij jou daar graag mee.

Personal training voor mannen

Ben jij er klaar voor? Om fit te worden en een betere lifestyle te creëren? Samen met ‘mijn personal trainer’ gaat dit jou lukken. Ook mannen kennen de term diëten en dit kan soms een punt zijn waar mannen tegenaan lopen. Het trainen gaat vaak wel, maar nu nog de juiste begeleiding en goede voedingsadviezen. Wij kunnen jou daarmee helpen. Sportschema’s op maat en een gemotiveerde personal trainer en die doelstellingen worden haalbaar. Heb je nou last van een blessure? Ook hiermee is vaak prima te sporten! Beter gezegd werkt sporten met een blessure juist heel goed samen. Zolang je het maar op een medisch verantwoorde manier aanpakt. Ook met blessures ben je bij ons aan het juiste adres. Aangepaste trainingsschema’s zodat doelstellingen haalbaar blijven maar blessures niet verergeren of zelf verminderen. Je voelt je gegarandeerd een stuk fitter.

Personal training voor kinderen

Voor kinderen is het tegenwoordig ook een hype: sporten. Veel kinderen gaan van jongs af aan op een teamsport. Denk hierbij aan: voetbal, handbal, turnen, volleybal, tennis, hockey etc. Sommige kinderen vinden dit ook helemaal niks en gaan veel liever naar een sportschool. Helaas is voor kinderen onder de 16 krachttraining geen goed idee en is de begeleiding in de sportscholen vaak minimaal. Bij ‘mijn personal trainer’ letten we op eventuele blessures van kinderen en doelstellingen die gehaald worden doormiddel van ‘functioneel trainen’. Denk hierbij aan praktisch alles op eigen lichaamsgewicht. Dus vindt jullie kind teamsporten niet leuk of is dit simpelweg gewoon niet mogelijk door welke reden dan ook? Ook jullie kind is van harte welkom bij ons!

Thuis of op locatie trainen?

Heb jij door drukte weinig tijd? Slapen de kinderen en wil jij graag sporten of wil jij juist niet in de sportschool trainen? Dan is personal training aan huis voor jou de ideale oplossing. Kijk voor meer informatie voor personal training aan huis op www.jouwpersonaltrainer-JanBel.nl