Over Ons

Met jouw personal trainer ga jij werken aan jouw ultieme doel. Jouw personal trainer gaat verder dan alleen met jou te trainen. Jouw personal trainer begeleidt jou naast het sporten op het gebied van voeding en ontspanning: want deze drie pijlers moeten in evenwicht blijven voor het beste resultaat. Mijn Personal Trainer is ontstaan in 2016 door het bundelen van de krachten van ProfitGym en Jouw personal trainer Jan Bel. Door deze unieke samenwerking kunnen wij naast de personal training die wij op locatie geven, ook op maar liefst 5 luxe fitnesscentra, in 3 verschillende steden, trainingen aanbieden. Hierdoor maken wij personal training voor iedereen mogelijk. De trainers van Mijn personal trainer verzorgen o.a. trainingen in de regio’s  Hardenberg,  Ommen en Zwolle.

Wat we doen

Onze trainers helpen druk bezette mensen aan dat felbegeerde, gezonde en slanke lichaam. Dit doen wij in de steden Hardenberg, Ommen en Zwolle op de luxe uitgeruste vestigingen van ProfitGym.

Hoe we het doen

Het beste programma is het programma dat jij vol kunt houden. We focussen op de lange termijn doel(en) en duurzaam resultaat: geen crash-diëten, geen onmogelijke sportroutines, maar haalbare, uitdagende programma’s die op jouw persoonlijke doelen en behoeftes zijn afgestemd.

Wat betekent dit voor jou?

  • Je behaalt je doelen sneller
  • Je behaalt je doelen gemakkelijker
  • Je resultaten zijn duurzaam
  • Je leert hoe je een gezonde, actieve leefstijl integreert in een druk leven

En nu?

Wil je weten hoe wij je kunnen helpen? Vraag een Gratis Intake aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.